CONSULTOR SEO ▷ contratar experto seo freelance profesional
Llamar Contactar Whatsapp

Situaré la teva pàgina web en primeres posicions

Como

consultor seo

trabajaré y aplicaré todos mis conocimientos para ayudarte a conseguir que tu web, blog o tienda online aparezca en la primera página de resultados de Google. Algo clave si quieres aumentar tu visibilidad en Internet y recibir visitas de calidad. ¿Comenzamos?

CANAL REUS TELEVISIÓ
COWORKING SPAIN
GRUPO CASTILLA
ELPALLOL
Asier López Ruiz

Què és un consultor SEO?

Un consultor SEO és un professional amb experiència en optimització de pàgines web, que s’encarregarà d’analitzar, optimitzar i millorar la visibilitat d’una web, oferint-te assessorament personalitzat per millorar el posicionament als principals cercadors i aconseguir que aparegui a les primeres pàgines de resultats. 

Sóc Asier López, l’expert SEO que necessita la teva empresa

Com a expert SEO m’encarregaré de desenvolupar una estratègia utilitzant la meva pròpia metodologia i guanyant resultats visibles basant-me en els anys d’experiència com a freelance. El meu objectiu principal com a consultor SEO serà que la teva pàgina web aparegui a les primeres posicions de Google per a les cerques de paraules clau relacionades amb el teu sector, sempre complint amb les directrius de Google.

Quina experiència tinc com a consultor SEO?

Sóc un consultor SEO amb més de vuit anys d’experiència com a freelance i amb capacitat per adaptar-me a les necessitats del teu negoci. T’assessoraré per oferir-te les millors solucions i aconseguir el posicionament web, segons el teu nínxol o sector al que pertanyis. Treballant junts aconseguirem que el teu lloc arribi el més amunt de les Serps.

Soy especialista en comercios electrónicos, lo que significa que ayudaré a que tu tienda online despegue y aparezca lo más arriba en los rankings de Google. Contratando un consultor SEO obtendrás una mayor visibilidad, atraerás tráfico y lo más importante, aumentarás tus ventas. Contratar experto seo, tu mejor opción para aumentar ventas.

Soy un consultor seo experto en Posicionamiento Local, y te ayudaré a hacer de tu negocio un referente de una zona concreta, captando la atención del público más cercano y aumentando las ventas. ¿Qué conseguirás al contratar consultor seo? Mejoraré el posicionamiento en búsquedas locales y en Google Maps, y optimizaré la ficha de tu negocio en Google MyBusiness. 

Te ayudaré con tus nichos o micronichos.

De cualquier sector y temática, te recomendaré la mejor estrategia para cumplir los objetivos del nicho.

Amazon afiliados, google ads, o cualquier otro tipo de ayuda.

Como consultor SEO internacional, te indicaré cómo mejorar el posicionamiento de tu web para competir directamente en mercados extranjeros en los que dispongas de clientes potenciales. Competirás directamente con los negocios locales más potentes para atraer clientes y te convertiras en una alternativa REAL. Si necesitas subir de posiciones internacionalmente, necesitas el consultor SEO internacional de FullSeo.

Todo consultor SEO Freelance sabe que el linkbuilding es uno de los elementos clave del Posicionamiento Off-Page que influye directamente en el posicionamiento de tu página web. Una de mis tareas principales como consultor SEO es crear una estrategia de linkbuilding con enlaces externos de calidad, que te ayudarán a obtener enlaces de páginas con autoridad relacionadas con tu sector. Estos backlinks aportarán una mayor autoridad, visibilidad y tráfico de calidad a tu sitio web.

WordPress es el CMS (sistema de gestión de contenidos) más utilizado para la creación de páginas webs. Es autogestionable, modulable, seguro, tiene una gran escalabilidad y es muy sencillo de administrar. Si tu página web está hecha en WordPress, me pongo a tu disposición como consultor SEO freelance para mejorar su posicionamiento. Llevo muchos años trabajando de consultor SEO con WordPress y sabré identificar las acciones de mejora que necesita tu web.

Per què contractar un expert SEO freelance?

Si vols augmentar la visibilitat del teu lloc, obtenir trànsit de qualitat i convertir-la en un referent del sector, un consultor SEO freelance serà una aposta segura. A la fase de desenvolupament de l’estratègia de posicionament web, com a especialista SEO t’acompanyaré en tot aquest procés fins a arribar a les primeres posicions de Google. T’indicaré totes les accions que cal realitzar a la teva web perquè estigui optimitzada de cara als cercadors, ofereixi una bona experiència d’usuari i arribi al capdamunt. Sóc el consultor SEO que necessites!

La

función de un especialista SEO

es conseguir que tu página aparezca en las primeras posiciones de resultados de Google. Para ello trabajaré tanto la optimización On-Page (factores internos de una web) como la optimización Off-Page (elementos externos de la web), prestando especial atención a todos aquellos elementos que influyen directamente en el posicionamiento de una web en Google. En definitiva, como consultor SEO utilizaré todos mis conocimientos y técnicas de Freelance y los aplicaré a cada sector, para que vaya escalando posiciones en las Serps de resultados de Google.

Vols contractar un consultor SEO Freelance?
Què esperes?

Si vols contractar un consultor SEO no esperis més i contacta amb mi. Deixa que analitzi la teva web, explica’m quines són les teves necessitats i objectius. Comencem a treballar com més aviat millor. T’oferiré l’assessorament freelance que necessites per optimitzar-la i mantenir-la. Demana pressupost per contractar consultor SEO sense cap compromís i fes que el teu negoci s’enlairi d’una vegada per totes.


Consultor SEO Freelance, l’especialista en posicionament web que farà créixer el trànsit

CONSULTOR seo

Sóc un apassionat del posicionament, fa anys que està lligat a l’optimització per als motors de cerca i gaudeixo ajudant els meus clients a posicionar les seves webs a Google amb els meus coneixements d’expert SEO Freelance. Visc en una constant formació per estar sempre actualitzat i conèixer les darreres novetats, i així adaptar la meva estratègia a cada negoci per aconseguir sempre els millors resultats. Si la teva pàgina web no és al lloc que es mereix i no estàs plenament satisfet, contracta els meus serveis com a consultor SEO.

Quins serveis de consultoria SEO ofereix el nostre consultor SEO?

Keyword Research i arquitectura de la informació

Un dels meus treballs de consultor SEO serà fer un Keyword Research; un detallat estudi de paraules clau amb intenció de cerca, que caldrà optimitzar a la teva pàgina si vols que els usuaris trobin els teus productes i serveis. Una altra de les meves tasques de consultor SEO freelance serà dissenyar una arquitectura de la informació eficaç, senzilla i intuïtiva que afavoreixi lexperiència dusuari, utilitzant les paraules clau més importants per al teu sector.

Auditoria SEO

El meu treball d’expert SEO consisteix a fer una completa auditoria Web per conèixer en quin estat es troba. Com a especialista SEO freelance analitzaré la teva pàgina web en profunditat per detectar possibles deficiències i punts de millora, després treballar-los i optimitzar-los fins aconseguir una web totalment optimitzada per als motors de cerca i millorar el rànquing del posicionament a Google.

Màrqueting de continguts i copywriting

Com a especialista SEO, t’ajudaré a crear una estratègia de content marketing eficaç i t’assessoraré en el copywriting de la teva web, utilitzant les paraules clau obtingudes després del Keyword Research. L’objectiu és crear continguts útils i de qualitat per als usuaris, que els puguin oferir la millor experiència d’usuari i ajudin a millorar el posicionament. Aconseguiré convertir les visites en clients usant les meves estratègies de consultor SEO freelance.

Posicionament local i internacional

Com a bon consultor SEO freelance treballaré el posicionament local i internacional en funció de les necessitats de la teva pàgina web. La meva tasca de consultor SEO consistirà a analitzar com busca el teu públic objectiu als motors de cerca i aplicar l’optimització de manera estratègica, ajudant-te a aparèixer a les primeres posicions vingui d’on vinguin els teus clients.

Link Building i Optimització Off-Page

Una de les meves tasques com a expert SEO consistirà a optimitzar el Posicionament Off-Page, que fa referència als elements externs del teu lloc web, com el Linkbuilding. Com a consultor SEO faré la creació d’una estratègia d’enllaços externs que arribin a través de webs, diaris, revistes, fòrums, directoris amb autoritat i que estiguin relacionades amb el teu sector. Si em contractes com a consultor SEO freelance, t’ajudaré que la teva pàgina web aconsegueixi la màxima autoritat. 

Optimització On-Page

Sent expert seo analitzaré en profunditat tots els elements relacionats amb loptimització On-Page de la teva web. Aquest engloba tots els factors interns que influeixen directament en el posicionament: continguts, arquitectura de la informació, keyword research, disseny, WPO… A partir d´aquí, basant-me en la meva experiència de consultor SEO, t´assessoraré quines accions realitzar per millorar l´optimització interna del teu lloc web.

Somies amb aparèixer als primers resultats de cerca de Google? A FullSeo els somnis es fan realitat.
L’expert SEO de FullSeo és la teva millor opció si vols contractar un consultor SEO freelance. Crearé l’estratègia ideal per millorar el rànquing de la teva web amb l’objectiu de vendre més i obtenir una rendibilitat més gran.

Com fem la consultoria web?

Estudiar proyecto

Estudiar projecte

Com a expert en SEO el primer pas que faré serà estudiar el teu projecte a fons, per així conèixer el teu sector, analitzar els teus principals competidors, saber quin és el teu públic objectiu i com hi has d’arribar, etc.

Analizar Web

Analitzar Web

El segon pas serà analitzar l’optimització de la web, una cosa necessària per conèixer el punt de partida, saber en quin estat es troba el teu lloc, detectar possibles punts de millora ia partir d’aquí crear l’estratègia de posicionament més efectiva.

Estudio de palabras clave

Estudi de paraules clau

Arribats a aquest punt faré un keyword research o estudi de paraules clau, que em permetrà conèixer quines són les paraules que utilitzen els usuaris per arribar a la teva web, i així utilitzar-les i implementar-les als continguts usant la meva pròpia metodologia d’expert SEO. 

Creación de la estratégia

Creació de lestratègia SEO

Ja disposo de totes les dades que necessito, per tant el següent punt serà crear una estratègia específica per al teu negoci, que marcarà els passos a seguir per anar optimitzant la teva web fins aconseguir el nostre objectiu: que aparegui a la primera pàgina de resultats de Google.

Optimizar web para los motores de búsqueda

Optimitzar la web per als motors de cerca

Creada lestratègia, implementaré tots els canvis i accions de millora per optimitzar la web per als motors de cerca. Com a consultor SEO Freelance t’indicaré cada acció realitzada perquè puguis estar al corrent i així aprendre a mesura que anem treballant. 

Informe con resultados

Informe amb resultats

Tots els mesos t’enviaré un informe amb resultats perquè puguis comprovar l’evolució que està seguint la teva web i totes les accions que es realitzen, on inclouré gràfics que mostraran totes les accions de millora al detall. 

Preguntes freqüents adreçades al nostre consultor SEO:

Des dels 15 anys he estat formant-me amb cursos de les millors escoles i consultors aplicant a la pràctica el que he après. Als 18 anys vaig entrar al màster i en acabar-lo m’he continuat actualitzant i formant treballant a FullWeb i fent més, més i més cursos.

He treballat a diferents agències i m’he format entre els millors consultors SEO d’espanya. He experimentat amb diferents tècniques i estratègies i gràcies a això he tret la fórmula de lestratègia seo perfecta mitjançant aquests avantatges. 

Hi ha diferents maneres de fer la consultoria. Normalment els meus clients són de totes parts d’Espanya per tant l’assessorament ho fem des d’una plataforma de videotrucades. També hi ha l’opció que jo implementi l’optimització del teu lloc, és a dir, en comptes d’assessorar-te, fer-ho.

Tot dependrà del tipus de pàgina web on ens endinsem. Abans de tot caldrà analitzar i estudiar quins possibles canvis es poden fer per millorar. Totes aquestes millores les redactaré en un informe i les explicaré a la videotrucada seguint les meves pautes d’especialista.

Una consultoria SEO és una reunió (ja sigui telemàtica o en persona a la ciutat de Reus) amb un consultor SEO professional on, amb coneixements d’especialista, et dóna recomanacions quant a l’optimització o et crea una estratègia a mida per tot seguit comentar-la.

Contractar consultor SEO professional és imprescindible si compleixes una de les conseqüències següents:
Has baixat de posicions
No tens visibilitat
No surts a Google
No posicionis paraules clau
No t’entra trànsit
T’han penalitzat el domini
Necessites ajuda o recomanacions dun especialista SEO.
Estàs començant i no saps com
I moltes més…

 

Google Analytics, Search Console, Semrush, Ahrefs, Majestic, Sistrix, Screaming Frog, Xenu, Screaming Frog, Log Analyzer, Keywordtool.io i moltes més.

FullSeo som a la ciutat de Reus. Reus és al costat de Tarragona, per tant, si ets de la zona, la consultoria la podem fer presencial. En cas que siguis d’una altra ciutat llunyana, podem fer la consultoria seo en videotrucada. Ofereixo serveis de consultor SEO professional per a tots els països de parla hispana.

El preu que cobra un especialista seo no es pot mesurar, tot dependrà de les necessitats de cada client. Deixa que l’expert SEO de FullSeo estudiï el teu projecte i et faci una proposta de preu per complir els teus objectius.

Tot dependrà del que necessitis. Sigui el que sigui, contacta amb FullSeo perquè puguem guiar-te i recomanar-te quina és la teva millor opció: si un consultor seo professional i freelance o una empresa.