AUDITORÍA SEO ▷ Analisis SEO de tu página Web - FullSeo
Llamar Contactar Whatsapp

Situem la teva pàgina web a primeres posicions de Google

Com a experts en posicionament web realitzarem una

seo local

al vostre lloc per analitzar la seva optimització, conèixer el punt de partida i saber l’estat actual. A FullSeo detectarem possibles punts a millorar i crearem lestratègia idònia per implementar aquestes millores.

CANAL REUS TELEVISIÓ
COWORKING SPAIN
GRUPO CASTILLA
ELPALLOL
auditoría seo

Què és una Auditoria SEO?

Una auditoria SEO consisteix en la realització duna anàlisi completa duna pàgina web , on sestudien els diversos punts relacionats amb loptimització de motors de cerca. Posteriorment, es crea una estratègia de posicionament web a mida mitjançant les dades recopilades a l’informe SEO.


L’anàlisi SEO més completa
 

Les nostres auditories SEO inclouen més de 80 punts relacionats amb loptimització. Crearem un informe a mida, explicant cada punt analitzat a l’auditoria SEO per poder fer una sessió de consultoria i crear l’estratègia ideal.

Per què hauria de fer una
anàlisi de posicionament web?

Realitzar una auditoria SEO és fonamental per reconèixer possibles defectes que puguin afectar negativament el posicionament de la nostra pàgina web. En aquesta auditoria SEO s’estudiaran els dos fonaments del SEO: SEO ON-Page i SEO OFF-Page. Documentem tots els errors actuals per posar-los una solució i així pujar de posicions seguint els passos de l’estratègia que crearem després d’analitzar la web. És imprescindible analitzar el SEO de la web abans de realitzar qualsevol implementació de posicionament web, altrament poden haver mancances sense detectar que afectin negativament el posicionament orgànic.

Milloraràs el posicionament

Un cop hàgim resolt els errors detectats a l’auditoria SEO i hàgim implementat l’estratègia d’optimització creada juntament amb l’informe, google tornarà a indexar la pàgina web i la pujarà de posicions incorporant noves paraules clau long tail.

Obtindràs més trànsit 

En pujar de posicions, les paraules clau més rendibles augmentaràs les possibilitats de tenir trànsit orgànic. 
Farem un bon keyword research per analitzar les paraules clau potencials que millor s’adaptin al teu producte o servei i les posicionarem a Google.

Aconseguiràs més conversió

Un cop s’aconsegueixi trànsit, és hora de rendibilitzar-lo. 
Els experts de FullSeo ens encarregarem de  convertir aquest trànsit en client  i fidelitzar-lo. En auditar el trànsit amb Google Analytics sabrem exactament el que vol el client per satisfer-lo ja sigui per a un  ecommerce  o una web corporativa.

Vull pujar de posicions!

No t’ho pensis més! Estem desitjant veure el projecte que tens entre mans i fer-lo créixer perquè puguis complir els teus objectius. A FullSeo volem treballar amb tu com a experts SEO. T’hi apuntes?

Què aconseguirem detectar
a l’anàlisi d’una auditoria SEO?

Un factor important a analitzar a l’auditoria seo és l’arquitectura web al costat de l’estructura d’urls. A l’agència FullSeo  auditem a fons el SEO del lloc i estudiem la competència  per crear l’arquitectura d’informació perfecta.

Els motors de cerca com Google no veuen amb bons ulls les redireccions que no serveixen per a res. A l’auditoria SEO  detectarem totes les pàgines que reben un redireccionament  i ho arreglarem de manera natural per evitar penalitzacions.

Analitzar links d’una web a l’auditoria SEO és fonamental dins de l’estratègia OFF-Page. Com bé diu el nom “off-page” són enllaços entrants a la pàgina web externs. Si en auditar la web trobem links perjudicials, els eliminarem.

En fer l’anàlisi de pàgines detectarem tota mena de contingut duplicat o copiat. És molt important no tenir contingut repetit o copiat, ja que els algoritmes dels cercadors detectaran aquest contingut i el tindran en compte a l’hora de posicionar-lo. A les pàgines necessàries, crearem una estratègia de  màrqueting de continguts  a mida.

Un punt de l auditoria seo dins de linforme SEO que afecta el posicionament és la velocitat de càrrega dun lloc. Que una pàgina carregui lenta no només és molest per a l’usuari, Google ho detecta i resta punts a l’hora de posicionar. A FullSeo optimitzem la velocitat de càrrega.

Els atributs de les imatges, microformats o encapçalaments són els punts ON-Page que no poden estar malament. Aquests elements són els que fan entendre a Google la informació del contingut duna pàgina en concret. A l’auditoria web  fem una anàlisi exhaustiva de totes les landings.

¿Quins factors analitzarem
a l’auditoria seo?

Les auditories seo que fem a l’agència FullSeo inclouen el 100% dels punts que cal analitzar. Els nostres experts realitzaran una de les auditories més completes que hi ha ja que estan dissenyades a mida per a cada client. Aquests són alguns dels 80 punts que inclou l’auditoria web.

Anàlisi de situació inicial 

En aquest primer pas simplement  
estudiarem com està feta la web internament  i com la té la competència per entendre exactament el tipus de nínxol que analitzarem i adaptarem l’auditoria SEO a aquest.

Paraules clau

En aquest punt  
, es farà una anàlisi de les paraules clau potencials  i més rendibles a posicionar. 
Estudiarem els canvis en la serp i la posició de cadascuna respecte a la competència a l’informe de l’auditoria SEO.

SEO ON-Page

Aquest pas és un dels més importants ja que  
es farà una auditoria seo de tots els factors que intervinguin amb el SEO ON-Page , el que ve a ser lanàlisi SEO de la part interna de la pàgina web.

SEO OFF-Page 

Un cop auditada la part interna, començarem a analitzar links. 
Farem una anàlisi exhaustiva de cada backlink  eliminant cada enllaç tòxic i augmentant el pagerank al costat de l’autoritat de la pàgina web.

Análisis de Competencia Directa 

Després d’analitzar links externs, estudiarem les estratègies que segueixen la competència.  A l’informe SEO crearem l’estratègia definitiva per a un bon posicionament SEO a l’auditoria web. 


Per què fer una auditoria SEO amb FullSeo?

A FullSeo treballem de manera professional, puntual, amb màxima transparència davant del client. No dubtem a afirmar que les nostres auditories SEO són ​​de màxima qualitat, incloent tots els punts quant a l’optimització a cercadors. A diferència d’altres empreses, crearem un informe SEO on explicarem detalladament cada punt  amb la solució.  

Som una agència seo especialitzada

Els consultors SEO  de l’agència FullSeo som experts a fer Auditories SEO  des de fa 8 anys. Hem creat més de 23 auditories per a diferents empreses i el 100% d’aquestes empreses ens han recomanat una valoració de 5 estrelles

Analitza el teu lloc
i puja de posicions

 • Quan vols pujar de posicions
 • Si veus que has perdut trànsit o disminueixen les vendes
 • Si voleu saber l’estat actual del vostre lloc
 • Abans de fer qualsevol implementació SEO<
 • Si la web té molt de trànsit, per no perdre’l
 • Per millorar el SEO de la web
 • Quan google et torna problemes respecte a l’optimització
 • Abans de canviar el contingut i/o la pàgina web
 • etc
 • Deixa que FullSeo s’encarrega de fer l’auditoria del teu lloc web i implementar el SEO necessari per millorar el posicionament orgànic.

  Com fem l’auditoria web?

  A FullSeo estem orgullosos de comptar amb els millors consultors SEO nacionals. Els nostres anys i experiència ens han ajudat a crear la metodologia definitiva per fer qualsevol auditoria seu adaptant-la al tipus de pàgina web a analitzar. 
  Si el posicionament del vostre lloc no funciona, la nostra estratègia revelarà el perquè d’una vegada per totes.

  Analizar página web

  Analitzar pàgina web  

  Analitzar la pàgina web consisteix a fer una auditoria SEO completa per detectar els factors que estan impedint un bon posicionament seo. 
  Estudiarem el lloc pàgina per pàgina, url per url mirant el mínim detall que pugui afectar negativament les posicions.

  Informe seo inicial

  Informe seo inicial

  En aquest informe es documenten tots els punts correctes i incorrectes quant a loptimització SEO. Proposem una o diverses solucions per a cada punt que afecti negativament. Seguidament crearem una estratègia final per aplicar i implementar tots els canvis SEO per tal de solucionar els errors detectats a l’auditoria.

  Resaltar estrategias esenciales

  Ressaltar estratègies essencials

  En ressaltar les estratègies essencials documentem a l’informe SEO tots els punts analitzats que afecten negativament el SEO. 
  Crearem una estratègia per a cadascun d’aquests punts i l’explicarem per solucionar-los per poder tornar a pujar de posicions a Google, Bing, Yahoo i altres cercadors.

  Estudiar la optimización seo

  Estudiar loptimització seo

  La velocitat de càrrega és un factor que Google té en compte en posicionar. Tenir una pàgina ràpida no només ajudarà a posicionar millor, sinó que serà més amigable per a l’usuari. A FullSeo ens encarreguem d’optimitzar aquesta velocitat de càrrega en cas de voler implementar l’estratègia creada a l’auditoria SEO.

  Analizar impacto final

  Analitzar impacte final

  En implementar la nova estratègia de l’auditoria seo solucionant els errors que perjudicaven el SEO, farem un seguiment del rànquing de les paraules clau per veure’n l’evolució.  Normalment, després de fer una auditoria web es triga entre 6 a 18 mesos per veure els resultats reals.

  Segunda auditoría

  Segona auditoria

  A FullSeo ens agrada fer una segona auditoria més bàsica després d’implementar els canvis. 
  En aquest cas, només analitzarem aquells punts que van afectar negativament l’optimització i que vam solucionar la implementació SEO per assegurar-nos que realment s’han resolt.

  Tens preguntes?

  Preguntes freqüents dirigides a la nostra agència SEO:

  És una inspecció detallada de tots els punts que afecten el posicionament del lloc. S’estudien tots els factors i es creen estratègies per solucionar-los i/o millorar-los.

  Segur que t’has parat a pensar Com veure el trànsit d’una pàgina web? Com ​​conèixer el trànsit d’un lloc web? Com ​​puc veure el trànsit d’una pàgina web? Com ​​comprovar visites web? La resposta és més que simple, a FullSeo usem Google Analytics, som experts i Google Partner.

  Lanàlisi seo duna pàgina no es fa en un obrir i tancar dulls. Com a Agència experta en analítica web aplicarem la nostra pròpia metodologia per a un bon resultat final.

  Segur que ara t’estaràs preguntant: Com conèixer el trànsit d’un lloc web? Com ​​comprovar visites web? Com ​​veure el trànsit d’una pàgina web? Com ​​puc veure el trànsit d’una pàgina web? A FullSeo usem les millors eines per mesurar el rànquing de posicions com Semrush, SEOBox, Ahrefs, Woorank, Moz, etc.

  Testejar una web és molt fàcil però… fer-ho bé, incloent-hi totes les mètriques, ho ha de fer un professional com FullSeo.

  També respon a les preguntes: Com analitzar una pàgina web màrqueting? Com avaluar un lloc web?, Com comprovar un lloc web?, Com mesurar un lloc web?, Com avaluar un lloc web? Hi ha moltes eines que permeten veure els errors de posicionament duna web molt per sobre incloent els punts bàsics. Per a una anàlisi realment bona hauries de contactar amb experts en posicionament web. A FullSeo estarem encantats de poder portar el teu projecte.

  T’hauràs preguntat quin és el preu d’una auditoria SEO Tècnica? Quan val una anàlisi web bàsica? El preu duna anàlisi de posicionament web dependrà de les necessitats del teu negoci. Pots sol·licitar un pressupost o parlar amb nosaltres perquè et puguem assessorar millor.

  Para contratar una auditoría de posicionamiento web solo deberás de bajar al formulario de contacto y explicarnos el proyecto que tienes entre manos.

  És una pregunta una mica relativa però des de FullSeo recomanem fer una anàlisi de posicionament quan: portes temps amb una web i mai no l’has analitzat. Tens un problema de posicionament, menys trànsit o has baixat de posicions. Has fet una auditoria, l’has implementada i vols veure els resultats finals. (aquesta sol ser més bàsica) Vols començar a implementar SEO a la web.

  Després de fer l’anàlisi de la web és important aplicar-hi els canvis. Cal implementar l’auditoria a la web contractant serveis de posicionament web.

  Sí, som experts en SEO internacional.

  Tot dependrà de les teves necessitats, perquè et puguem assessorar contacta amb nosaltres.

  L’auditoria de SEO Local només inclou factors de geolocalització, senfoca més en el posicionament per ubicació. En canvi, l’anàlisi tècnica inclou els mateixos factors que el local i 80 punts més tant ON-Page com OFF-Page.

  Depèn del tipus d’auditoria i nínxol.